TÄLLAISIA ME OLEMME

01

Halutuin kumppani

Tavoitteenamme on olla rekrytointialan halutuin kumppani, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää.

Uskomme, että oikeat henkilöstövalinnat ovat merkittäviä tekijöitä yrityksen kasvuun ja menestykseen. Siksi omistaudumme jokaiseen toimeksiantoon tinkimättömästi. Laitamme itsemme likoon taataksemme markkinoiden parhaan rekrytointikokemuksen sekä asiakkaille että työnhakijoille.

Tähtäämme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka mahdollistavat asiakkaillemme onnistuneet rekrytoinnit pitkällä aikajänteellä

Vastinetta rahalle

Virherekrytointi tulee yritykselle kalliiksi monessa suhteessa ja haluammekin turvata asiakasyritystemme liiketoimintaa kokemuksemme ja näkemyksemme avulla. Tarjoamme uusia ratkaisumalleja ja olemme askeleen edellä asiakkaidemme hyödyksi.

Asiakkaamme eivät maksa turhasta. Laadukkaalla ja konsultoivalla rekrytointipalvelulla takaamme juuri tarpeen mukaisen rekrytoinnin.

Käytössämme on iso ja aktiivinen työntekijäpooli, joka koostuu useiden toimialojen osaajista ja asiantuntijoista. Lisäksi tarjoamme monipuolista suorahakua erilaisiin tehtäviin, aina ylimpään johtoon saakka.

Vastoin toimialamme yleisiä käytäntöjä, emme veloita asiakkaaltamme mitään, jos etsittävää työntekijää ei löydy. Meillä on myös rekrytointitakuu, eli mikäli rekrytoimamme työntekijän työsuhde päättyy ensimmäisten kuukausien aikana työntekijästä johtuvasta syystä, etsimme tilalle uuden.

Meille on erittäin tärkeää antaa työnhakijoille positiivinen ja valmentava hakijakokemus, mikä tuottaa lisäarvoa myös asiakasyritykselle. Näin takaamme vastinetta asiakkaamme investoinnille joka suhteessa

02
03

Aidosti ammattitaitoinen

Yksi toimintamme kulmakivistä on erinomainen asiakastuntemus. Kokemuksen kautta syntyneen monipuolisen liike-elämän tuntemuksemme myötä meillä on valmiudet löytää jokaisen asiakkaamme yrityskulttuuriin ja toimintatapoihin sopivia työntekijöitä.

Syvennymme ennen rekrytointia asiakkaamme liiketoimintaan, brändiin ja kulttuuriin tinkimättömällä ammattitaidolla, jotta pystymme tunnistamaan tarpeet ja toteuttamaan rekrytoinnin tavalla, jota asiakkaidemme menestyminen vaatii. Otamme huomioon tehtävän kompetenssi- ja kokemusvaatimukset sekä hakijan sopivuuden organisaation ja sen arvoihin.

Pyrimme vastavuoroiseen asiakassuhteeseen ja tunneälykkääseen palveluun niin asiakasyrityksen kuin työnhakijan kanssa. Jokainen rekrytointiprosessissa edennyt työnhakija saa yksilöidyn ja valmentavan palautteen, joka jättää hakijalle positiivisen mielikuvan sekä rekrytoinnista että asiakasyrityksestä.

Analysoimme tehtyjä rekrytointeja ja kyselemme asiakkaiden sekä palkattujen työntekijöiden kuulumisia vielä kuukausia rekrytoinnin jälkeen. Uskomme, että avoin ja aktiivinen kommunikointi rekrytointiprosessia ennen, sen aikana ja sen jälkeen takaa parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden.

Asiakkaamme eivät maksa turhasta.

Laadukkaalla ja konsultoivalla rekrytointipalvelulla takaamme juuri tarpeen mukaisen rekrytoinnin.

Auli Miettinen
Toimitusjohtaja

Aulilla on vuosien kokemus niin isoista kuin pienistäkin organisaatioista, rekrytoinneista sekä asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisestä, ja sen myötä ymmärrys siitä kuinka tärkeää on juuri oikean henkilön löytäminen organisaatioon.

Auli hoitaa rekrytointeja sekä myyntiä ja vastaa soveltuvuusarvioinneista.

Kristoffer Hänninen
Asiakkuuspäällikkö

Kristoffer on myynnin ammattilainen, joka osaa kuunnella asiakkaita, hahmottaa selkeästi eri organisaatioiden toimintakulttuurit sekä ymmärtää heidän henkilöstöasioihinsa liittyvät tarpeet ja mahdolliset ongelmakohdat. Näin hän löytää yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle sopivat ratkaisut. Kristoffer hoitaa myyntiä ja asiakkuuksia.

Ella Laitinen
Rekrytointikonsultti

Ella on niin koulutukseltaan kuin työkokemukseltaan henkilöstöalan osaaja. Ellalle työnhakija on aina erityisen tärkeässä roolissa, ja jokainen haastateltu hakija saa häneltä varmasti valmentavan sekä motivoivan palautteen.

Ella hoitaa rekrytointeja kokonaisuudessaan.