Tällaisia me olemme ja näin me toimimme

01

Kokemus ja ammattitaito

Vuosien työskentely erilaisissa ja erikokoisissa organisaatioissa on kerryttänyt kokemustamme niin organisaatioiden toiminnasta, rekrytoinneista, kuin henkilöstön hyvinvoinnistakin sekä kaikesta siitä mikä näihin vaikuttaa. Matkan varrella on sattunut myös virheitä, mm. vääränlaisia rekrytointeja, joista on usein ammennettu se paras oppi ja kokemus.

Kokemuksemme konsultoinnista niin tekijänä kuin asiakkaanakin on osoittanut sen, että ulkopuolisen silmin moni asia näyttää usein vähän erilaiselta kuin sisältäpäin, organisaation osana katsellen. Näitä ulkopuolisen silmin havainnoituja hyviä huomioita ja kehitysehdotuksia haluamme tuoda omille asiakkaillemme.

Rekrytoinneissa kokemus ja ammattitaitomme näkyy erityisesti siinä, että ymmärrämme mitä haetaan ja osaamme löytää organisaation ja tehtävän kannalta oikeanlaiset kandidaatit.

Emmekä luota pelkkään kokemukseen. Ammattitaitoa pidetään yllä ja parannetaan säännöllisesti kouluttautumalla.

Kumppani työelämän kehittämisessä

Asiakkaillemme haluamme olla kumppani, joka auttaa organisaatiota kasvamaan ja tuo lisäarvoa yrityksen toimintaan. Konkreettisesti tämä tapahtuu kehittämällä asioita, joita työntekijät työpaikassaan arvostavat sekä löytämällä organisaation kannalta oikeita ja osaavia uusia työntekijöitä.

Hyvä kumppani osaa kuunnella ja ymmärtää. Huomioimme aina organisaation omat tavoitteet ja arvot toiminnassamme. Emme ole puskemassa läpi kehitysehdotuksia, jotka eivät tunnu organisaation kannalta omilta ja sopivilta. Myös oikeanlaisen uuden työntekijän löytämiseksi yrityksen toiminnan kunnollinen tunteminen ja ymmärtäminen ovat oleellisia asioita.

Kumppanuus syvenee ajan kanssa, joten mielellämme työskentelemme pitkäjänteisesti asiakkaidemme kanssa. Kun tunnemme jo toisemme, pääsemme asioissa entistäkin nopeammin liikkeelle ja rekrytoinnit saadaan hyvin pikaisesti eteenpäin. Myös kehitystyössä pitkäjänteisyys palkitsee ja pääsemme kunnolla näkemään positiiviset muutokset toiminnassa.

02
03

Vastinetta rahalle

Meillä asiakas tietää aina mistä ja milloin hän maksaa. Koska kaiken toimintamme tarkoituksena on tuottaa lisäarvoa yrityksen toiminnalle, emme laskuta tyhjästä missään vaiheessa maksaa.

Konsultointimme on rakennettu tuotteiden pohjalle ja jokaiselle tuotteelle on selkeä sisältö ja hinta. Hintaan vaikuttaa lähinnä yrityksen koko. Emme anna liukuvia tuntimääräarvioita ja laskuta toteutuneiden tuntien mukaan, vaan asiakas tietää aina etukäteen mitä hän tulee saamaan ja mitä se maksaa.

Rekrytointipalvelusta emme laskuta mitään etukäteen, ja jos yhtäkään asiakkaan mielestä potentiaalista kandidaattia ei löydy, emme laskuta myöskään jälkikäteen. Näin ollen tyhjästä ei tarvitse maksaa. Rekrytointimme sisältävät myös takuun, eli mikäli puratte uuden työntekijän työsuhteen koeajalla, etsimme uuden tekijän tilalle.

Ymmärrämme liiketoimintaanne.

Jokainen asiakasorganisaatio on omanlaisensa, huomioimme jokaisen omat arvot sekä tavoitteet toiminnassamme.